Боклук след ремонт и извозване на битови отпадъци в София

Боклук след ремонт и извозване на битови отпадъци в София

Обновеният интериор радва окото с чистота и точност. Какво, обаче да кажем за отпадъците, останали след ремонтните дейности. Строителните отпадъци принадлежат към V клас на опасност, т.е. счита се, че нямат отрицателно въздействие, върху екосистемата. И все пак, не всичко е толкова просто.

Това как става самото извозване на битови отпадъци в София ще научите в тази статия.

Дори дървото невинаги е безвредно. Обикновено е импрегнирано с багрила, които отделят вредни примеси при изгаряне.

Наред с това такива боклуци могат да се окажат значително по-усложняващи. Не се побират в резервоарите, разположени в близост до къщите, предназначени за твърди отпадъци. Хидравличната система на камиона за боклук просто няма да може да повдигне прекалено тежък контейнер и следователно е невъзможно да се изхвърлят останките, след строителството. Има много ситуации, в които изхвърляне и извозване на битови отпадъци в София може да се окаже голяма спънка

Забележка: Днес в дворовете на много нови сгради са монтирани специални кошчета за строителни отпадъци. В старите къщи и квартали не е така. Такъв тип контейнер, може да бъде поръчан с предплащане, но се предоставя само за 2 часа. През това време контейнерът се зарежда и изважда.

Може да изнесете боклука, останал след ремонта на апартамента и на сметището. Тук, обаче има няколко нюанса. Не всеки обект за подобен строителен отпадък приема стари подови настилки, счупени тухли и други боклуци. Освен това всички операции (товарене, износ) ще трябва да се правят самостоятелно. Наред с това, не е трудно, ако се е натрупало малко количество, но обикновено остават много отпадъци. И, разбира се, ще трябва да платите за изхвърлянето на отпадъците на депото.

Решението е да наемете фирма, която се занимава именно с извозване на битови отпадъци в София. Такива фирми извозват строителния боклук, товарят и изнасят на сметища.

Повече за услугите, които предлагат тези фирми може да видите на този линк: https://www.bulkom.com/regioni/sofia/izvozva-otpadaci/bitovi-otpadaci-apartament.

Предимството от това да наемете екип се крие във факта, че спестявате време, не хабите личните си сили, не се налага да мислите за транспорта при извозване, както и да съобразявате законовите норми, по отношение изхвърлянето на отпадъците.

Източник: bulkom.com