Вашето онлайн присъствие има 3 компонента

Добри новини за предприемачите е, че съществуват безброй много места, където да пазаруват. Една трета от потребителите посещават магазин в малкия бизнес най-малко веднъж седмично и три четвърти посещават малък бизнес най-малко веднъж месечно. Тези данни с от направени проучвания, а когато стане въпрос за самите магазини ето и как клиентите откриват тези фирми? Изследването има някои отговори, които ще ви помогнат да разберете повече за клиентите.

Ако не разполагат с интернет страница или направа на сайтове с онлайн присъствие, има възможност конкурентите да ви изпреварят, като привлекат повече клиенти.

Вижте за изработка на онлайн магазин. За да не се стигне до там, просто чрез разработване на онлайн отпечатък може сами да стартирате вашата машина за пари: сео оптимизация на сайтове

Какво имам предвид с това? Вашето онлайн присъствие има 3 компонента. Такива са:

Website: Според проучването, около половината от нас малки предприятия не разполагат със собствен сайт. Ако вие сте един от тях, мисля, колко може да се даде тласък на вашия бизнес чрез стартиране на уебсайт. Разбира се, това не е съвсем проста статистика: Данните от изследването показват, че по-лошо проектирани сайт са по-лош вариант, отколкото никакви. Почти половината (45 процента) от анкетираните казват, че е малко вероятно да покровителстват един малък бизнес, изграден по неправилно изграден уеб сайт. Тази цифра е дори по-висока; само 5 на сто от тази възрастова група казват, че биха покровителствали бизнес с лошо проектирани сайт.

Социални медии: „Много важно“ Като цяло, шест от 10 участници в проучването казват, че малък бизнес се нуждае от социално присъствие на медиите и 25%, когато решите какво предприятие искате да покровителствате. Един от четирите хилядолетни потребители започва със социални медии-скоро, отколкото общото търсене в интернет. За сравнение, само 7,5 процента от правите това.

Онлайн мнения: подгответе се за зашеметяващите 75 процента от анкетираните казват, проучване онлайн на мнения, които са „малко“ или „много“ важни, преди те да посетят бизнес. Като цяло, половината от анкетираните казват, че отрицателните отзиви са номер едно фактор, който ще ги предпази от посещение на конкретен бизнес.