Дезинфекция на жилища след смърт

Дезинфекция на жилища след смърт

В настоящата тема ще поговорим за дезинфекция на жилища след смърт и защо такава е жизненоважна.

След дълъг престой в стаята, тялото на починалия или болния човек или животно (куче, котка), създава риск и има изключително голяма вероятност от това да се появят вредни бактерии в него, вируси (фокусирани на инфекциозни заболявания), които са опасни за човешкото здраве и живот. За да почистите напълно (стерилизирате) апартамент или къща от бактерии и вируси, които носят заплаха е наложително да дезинфекцирате пространствата. Това трябва да се случи възможно най-скоро!

Защо трябва да дезинфекцирате след труп?

Вътре трупът се разлага много бързо!

След смъртта на камерата (апартамент) тялото на човек (или животно) започва бързо да се разлага и тъканите му произвеждат вредни химически емисии. Различните условия на околната среда, като висока температура и налягане, ускоряват и увеличават отделянето на вредни вещества за хората и телесните течности.

Отвън процесът на разграждане протича много по-бързо, отколкото в почвата или водата. Така рискът от отравяне с трупна отрова става по-висок! В медицината тази отрова е известна като кадаверин. Веществата от групата на кадаверин имат много висока токсичност и могат да проникнат в тънката кожа, космените фоликули, порите, изпотяването и мастните жлези. В къща или апартамент тялото на човек започва да гние много бързо! Ако камерата не се дезинфекцира в продължение на два дни, тогава бактериите в нея започват да се размножават в геометрична прогресия. Това значително увеличава риска от различни заболявания при жителите, живеещи в апартамента. Ето, защо трябва да предприемете необходимите мерки, за да дезинфекцирате незабавно!

Как да се отървем от миризмата на трупа в апартамента?

Дезодориране на стаята след смъртта (корпус).

Не е тайна, че когато хората с определени заболявания, както и след смъртта на хората и дълъг престой вътре в тялото, няма изразени миризми. Общо почистване (дори мокро) в апартамент или стая, за да не може да се справи с тези миризми и ерозира отблъскващата миризма като източник. Последната често невидима и следователно тя постоянно ще напомня за себе си.

За да разрешим тези проблеми, използваме озон! Озонизацията на помещението е единственият екологичен метод за дезинфекция на жилища след смърт! Ние не използваме токсични химикали, които съдържат флуор или хлор, както и вещества на основата на формалдехид! Обработката на помещението се извършва от озонатор. Това е устройство, което произвежда газообразен озон с висока концентрация на простия въздух, който дишаме.

Само професионалното лечение с озон ви гарантира пълното премахване на миризмата на трупа във вашата стая.

Тъй като озонацията се извършва само при пълно отсъствие на хора и животни в стаята, този метод на лечение е абсолютно безопасен за здравето! След лечение с озон камерата ще стане стерилна! След вентилация няма да има вредни примеси, токсични вещества и неприятни миризми! Само чист и свеж въздух!

Озонацията не само ви спасява от ужасна отблъскваща миризма, но и има пълна дезинфекция на цялата стая, включително дрехи и неща, които са там! Проникване на всички далечни места и запълването на цялото пространство с озон не само елиминира миризмата на трупове, но и унищожава всички вируси, бактерии и други вредни микроорганизми.

Озонът не само ще дезинфекцира вашия апартамент!

Цялостно санитарно третиране на стаята!

Озоновата дезинфекция е не само най-добрият начин за почистване на въздуха и повърхностите! Като се има предвид, че лечението продължава час или повече, озонът е достатъчно време и в същото време да унищожи всички насекоми (бръмбари, дървеници, бълхи и др.), в апартамента!

Как да дезинфекцирате апартамента с озон?

Експертите на kostovi.bg бързо и ефективно дезинфекцират апартамента след заболяване или смърт. С работата си те бързо елиминират отблъскващата миризма, освежават въздуха, унищожават вируси, бактерии, вредители и насекоми!