Извозване на отпадъци София и софийска област – какво не знаете

Извозване на отпадъци София и софийска област – какво не знаете

Знаете ли, че за извозване на отпадъци София има фирма, която се нарича „IZVOZVANE.COM“ и предоставя пълна гама от услуги, свързани с отстраняването и обезвреждането на твърди битови отпадъци (ТБО) в района на София в цялата столица.

Ако търсите готови комплексни решения може да станете техни клиенти с всякакво ниво на бюджет. В кратки срокове ще почистите терените си в дома. Екипите събират и изнасят едрогабаритни отпадъци от територията на предприятия, жилищни квартали, вили.

Класификация на боклука се извършва на база някои специфики. Такива са, следните:

Фирмата извършва износ на различни категории отпадъци:

Едрогабаритни строителни отпадъци. Включва натрошени тухли, керемиди, остатъци от хоросан, подови елементи.

Дървени материали: дограми, дъски, шперплатови листове, остатъци от палети, летви.

Мебели, остарели домакински уреди, други продукти, които изискват специално изхвърляне.

Изделия от санитарен фаянс, тръби за отопление и много други.

Експортна процедура

Може да направите поръчка за събиране на боклук в София и района, чрез нашия уебсайта с тази връзка: https://www.izvozva.bg/%D1%86%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B8-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D0%BE%D0%B7%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%B2-%D1%81%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F или по телефона. В уречения ден и час на обекта пристигат автомобил и екип товарачи. Техните служители ще ви помогнат да почистите апартамент или частна къща от боклук, да приведете в ред парцела и да организирате бързото товарене на автомобила.

Цените за сметоизвозване са пряко свързани с количеството отпадъци, които трябва да бъдат извозени. Също така, върху формирането на цената влияе разстоянието от обекта до депото.

На какво може да разчитате още:

Съдействие от личен мениджър – брандовите фирми за извозване на отпадъци София си имат консултанти. Те ще ви помогнат да изберете автомобил, като вземете предвид обема и естеството на отпадъците, ще изчислят цената на транспорта, ще организират доставката на автомобила на желаната дата.

Възможност за избор на тарифен план – от фирма ви предоставят услуги еднократно или текущо. Клиентите, които искат да спестят от сметоизвозване, могат да се възползват от такъв тип промоционални предложения. Пълният списък с тарифи е представен на уебсайта: izvozvane.com.

Пристигане на хамали с опит – на място идват квалифицирани товарачи. Те ще натоварят бързо и качествено всеки боклук, независимо от неговия клас и обем.

Професионален подход – такива компании притежават необходимите лицензи, потвърждаващи правото за събиране и извозване на боклук.

Прозрачни условия за сътрудничество – те не повишават изкуствено цените на услуги. Експортната тарифа включва зареждане с гориво и доставка на автомобила, заплащане на работното време на товарачите и шофьора.