почистване на мебели

Как да почистим мека мебел в дома

Ако къщата ви не разполага с покритие по всяка мека мебел, килим или одеяла, то рано или по-късно, по дивана и столовете остават много прашни частици, а такива трябва да се почистят. Козина и косми от домашни любимци, петна от храни и напитки – всичко това влияе неблагоприятно върху външния вид на продукта и, следователно, ще страда целия интериор като цяло, без значение колко е стилен и модерен. Време е да помислете за фирма Хамал.BG, изхвърляне на мебели.

С тяхна помощ може лесно и достатъчно бързо да премахнете всички мебели, да измиете подове, стени и прозорци.

Как да почистите мека мебел в дома?

Малки тайни, за да почистите вашите мебели не е необходимо да хабите усилия толкова дълго, колкото е възможно. Необходимо е да се спазват определени правила, които ще удължат срока на експлоатация на плата и трайно запазват красивата си външност. Редовно отстраняване на праха от повърхността на мебелите с помощта на прахосмукачка е добър начин да опитате.

Всички прах може да слегне и трайно да остане в тъканта на диван, особено ако след това можете да се разходите по повърхността с кърпа, напоена с мек сапун или разтвор с оцет.

Как да се почисти мека мебел? Значително подобряване на външния вид позволява използването на по-чисти пара. Това разположение не само премахва прахта и повечето видове петна, но също така актуализира структурата на тапицерия премахва вредители и патогени. Настройка на температурата на парата е не по-ниска от 155 ⁰S, трябва да се вземат по-чисти пари и да доведат до повърхността под ъгъл от около 70 градуса. Следва да събират остатъците от влага и мръсотия с кърпа от микрофибър. Пръскане на повърхности залети със сок, кафе, или чрез друг хранителен продукт, за почистване трябва да започне веднага. Колкото повече време минава след заразяването, толкова е по-малък шансът да се почисти напълно повърхността на плата. Използват се и почистващи продукти, които се разтриват само в засегнатия участък на петното или в по-голям обхват, в зависимост от формулата им на действие.

Изборът на неща за почистване на мека мебел от мръсотия, има своите свойствата на материала. Всеки сам избира кой метод да предпочете. Дали това да е почистване на апартамент от стари вещи или изхвърляне и подмяна с ново.