Как да си направим изделия за градината от отпадъци

Изделията за градина могат да се купят, но за да е още по-икономично, универсално и практично, може да ги изработите и сами.

Ето, как да създадете декорация, например от пластмасови бутилки, подходящи за всеки дом. Можете да направите от бутилка за питейна вода или безалкохолни напитки.

Единственият недостатък на тази идея може да е дългият период от време, който се изисква за събиране на материали в огромно количество. Вижте на

DEPO.BG – извозване на боклуци от апартаменти;

За да създадете завеса трябва дъното на бутилката и въже. Дъна трябва да бъдат много внимателно изрязани, така че да се запази формата им на цветя. След това, полученият детайл се закрепва към всички останали елементи с проводник. Внимание! Преди свързване трябва да се обработи всяко цвете с шкурка или пила. Тази украса ще обнови вашата градина, което придава нотки на оригиналност.

Отделете няколко бутилки, нарежете ги така, че да запазите дъното и затегнете дръжката на старата метла към тях. Тази метла не само може да е в полза за домакинството, но и да се превърне в незаменим елемент от декора. Тук EVRO5.COM може да разгледате за екип по почистване на мазета и тавани;

Също така, пластмасови бутилки могат да бъдат използвани за украса на входни врати. Така например, по Коледа, можете да ги окачите на един много оригинален венец. За производството му, ще трябва около двадесет до тридесет дъна на бутилките. Желателно е, те да са цветни. В нашия случай, това е комбинация от бяло и зелено, но можете да изберете произволен цвят. Така че, нанизани на дебела тел всички дъна, могат да послужат за украса на звънец или друг декоративен елемент. И така, вашия празничен венец е готов!

Също така можете да направите, за да направите звънец. За да направите това, вземете една пластмасова бутилка и нарежете дъното. Краят на горната част може да е нарязан на ресни, които след това да се въртят така, както искате. След това с телта се ангажират вратите, както ви харесва, било то хоризонтално или вертикално. Импровизираният звънец може да виси и след всеки порив на вятъра, ще чуете тих звън.

Може да питате да реставрирате старите пластмасови бутилки за декорация и полезни елементи като част от градината. А, когато се нуждаете от сондажи за вода, разгледайте и поръчайте на адрес: EVROSONDA.COM.

Включите въображението си, а след това тези интересни неща могат да направят огромно количество уникални и неповторими решения за вашия двор, градина, дом.

Най-важното нещо е да се забавлявате, докато създавате такива привидно прости, но много сладки украшения!