Най-добрите бебешки матраци

Когато търсите най-добрият матрак за вашето бебе, вероятно можете да намерите, няколко отличителни фактори, които да са ви полезни. Такива ще ви научат и защо детето се събужда с плач.

Съществуват няколко вида на матраци за яслите на пазара, така че помогнете си при вземането на решение:

Както и при покупка на кола, така и ако отидете до магазин за матраци или сърфирате онлайн, ако знаете „какво има под капака“, ще откриете, че всички те до голяма степен да изглеждат по един и същ начин – форма на правоъгълник, сладък мотив в дизайн. Ако просто изберете въз основа на това, което изглежда на пръв поглед, много вероятно е да сте разочаровани в бъдеще.

Трябва да имате списък:

Всички матраци, продавани в магазините трябва да отговарят на строги производствени стандарти по отношение на продукти, използвани за цялостната безопасност на краен продукт. Поради тази причина, има само няколко позиции, които наистина трябва вземете под внимание.

Твърдост в матрака

Първо и най-важно е безопасността. Може би сте наясно, че много новородени могат да се задушат по време на съня. За да си спестите безсънните нощи в опазване на вашето отроче, не вземайте прекалено мек матрак, които да поглъща цялото му телце.

Качеството на матрака трябва да поддържа форма за известно време, така че това сравнение зависи от надеждността на матрака. Не е нужно да избирате само най-скъпите продукти. Може би въз основа на качеството на материалите, използвани от производителя и определено подкрепени от действителните препоръки на купувача може да се доверите на компетентните мнения.

Матраци с пружини – такива са по-тежки въз основа на материала, използван самостоятелно, но може да са по-трайни в средата на постелята, където детето или малкото дете спи. Вижте и за бебефон.

Дунапренени матраци обикновено са по-лека форма топ матрак Тед, което ги прави по-лесни за местене, движение, чистене и смяна на спално бельо.