Почистване на мазета и тавани София

Замисляли ли, сте се премахнете прах от тавана? Случвало ли, ви се е да опитвате старателно да забършете, а само да правите по-лошо, например да размажете или разнесете боклука? Ако това са въпроси, които и вас тормозят, то предлагаме ви да продължите да четете.

Научете се как да организирате

Как да премахнете праха от тавана 

Всеки ден, всички ние сме в контакт с безброй вещества и микроорганизми, които ни заобикалят. Няма как да избягаме от това, факт е. И все пак, правим всичко възможно да сведем до минимум въздействие върху нас. Ето, защо днес ще говорим за праха и как да почистите опънати тавани. Прахът е една от най-често срещаните частици. Не можете да избягате от него, колкото и да се опитвате. Следователно остава едно – да се борите с всички сили.

И така, в домовете полагаме усиля всеки ден и това правим, и на работа, по време на почивка и дори на път.

Живеем в град или село, в апартамент или частна къща – прахта е навсякъде. Тя е върху мебели, в мазета, на тавани, в двора, в паркове, в гори и по ниви, във въздуха. Във всички пукнатини. Дори по самия таван. И това не е рядък случай, а доста често срещано явление. Наред с това обикновено не почистваме отделно тавана по време на самото почистване. В резултат на това, поради натрупването си, с времето той става сив или матов.

В помещения с висока влажност или такива, които се използват за специални цели, например в кухнята, освен прах, пара и сажди се появяват и други проблеми.

Забележка!

Дори в плътно затворено жилище мазе, таван на апартамент или къща, приблизително 12 000 прахови частици на cm² хоризонтална повърхност се утаяват за 14 дни. Това са 35% минерални частици, 12% текстилни и хартиени влакна, 19% кожни люспи, 7% цветен прашец, 3% частици сажди и 24% частици с неизвестен произход.

Тук на помощ идват услугите за почистване на мазета и тавани София.

Свържете се със специалистите на фирма и те ще почистят професионално и ефективно вашето мазе или таван, ще премахнат всичко излишно, дори фините частици от прах и други видове замърсявания (петна, сажди и др.) и всичко това за най-кратки срокове. Ако искате сами да направите почистването, съветите на професионалните служители отново ще ви помогнат.

Не се колебайте да се обадите във фирма Район София за почистване на мазета и тавани, каквито и въпроси да имате!