Стилните шорти отново в светлината на прожекторите

Пролетта идва с топлото време. Ето защо все повече и повече момичета се появяват на улицата с открити крака. В края на краищата, по време на студа, почти всички ги скриват под панталони или дълги поли. И сега краката на жените са облечени в къси поли и разбира се, в несправедливо забравените шорти. Тази година, шортите са отново на върха на модата.

Да видим кой стил е най-модерен тази пролет. Сега на модата са подплатената талия в дрехите, останала далеч. Този сезон внимание се обръща и на високата талия. Съответно, късометражните модели имат стил с висока талия. Те ще бъдат абсолютно подходящи, както за ежедневното облекло, така и за посещение на гостите. Най-модерните къси панталони през този сезон са шорти, изработени от плисирана тъкан или с гънки. Може да има различен брой гънки, както показва практиката, колкото повече са, толкова по-елегантни и стилни изглеждат, а това означава, че в тях лесно могат да се скрият недостатъците и благоприятно да се подчертаят достойнствата на фигурата.

Стилните шорти

Също така модерен и подходящ модел са къси панталони, които буквално могат да се носят с всякакви дрехи. Ако имате дънки, не бързайте да ги изхвърляйте веднага. От тях може да създадете най-модерните шорти този сезон. Трябва само да ги изрежете до желаната дължина и да комбинирате с красива и елегантна блузка или туника.

Къси панталони-гащеризони са отделна тема за разговор. Всички модни жени, които ги носят ще признаят, че са любими гащеризони и хубавата новина е, че отново са на върха на модата. Затова може да ги купите и да ги носите безопасно. Дори и преди да не сте носели костюм заради ограниченията на собствената си фигура, сега не трябва да се притеснявате за това. Гащеризоните седят добре на всяка фигура и това също е важно правило за различни ситуации. С тях може да отидете на почивка или на сафари, на разходка или в офиса. Всичко зависи от стила им на обличане.