Хамали за почистване на апартамент споделят, какво е фън шуй и как да го използвате

Хамали за почистване на апартамент споделят, какво е фън шуй и как да го използвате

Чували сте за Фън Шуй? Знаете ли, какво е? Това е древен китайски метод за постигане на баланс и подобряване на чи (енергийния поток) в пространството. Концепцията произхожда от философията на Дао и е открита, преди повече от 4000 години. Докато съвременните вярвания може да не използват някои от принципите на Фън Шуй буквално, много хора включват идеите на Фън Шуй, когато декорират домовете си.

Тук сме подготвили някои Фън Шуй стратегии, които може да използвате, за да направите дома си приветлив.

Почистете бъркотията

Вашата цел за балансиран дом е да започнете с подредено и организирано пространство. Разхвърляният и хаотичен дом може да увеличи стреса, а някои казват, че може да допринесе за нещастие и дори депресия. Тук на помощ идват услугите на хамали за почистване на апартамент.

Фън Шуй ни казва да разчистим бъркотията и да освободим място за положителната енергия. Може да останете организирани, когато имате достатъчно място за съхранение, за да скриете нещата си зад затворени врати в килера, скрина или шкаф.

В домашния офис рафтовете и библиотеките също могат да помогнат.

Помислете за Фън Шуй, когато поставяте мебелите си

Може да използвате принципите на Фън Шуй, като изгодно поставите мебели в дома си. Устоялите на желанието да поставите дивана в хола си, пред прозорците, където може да блокират положителната енергия ще са най-прави.

В спалнята поставете леглото в „командна позиция“ до стената, където има директен изглед към вратата. Когато подреждате мебелите в домашния си офис, уверете се, че са разположени диагонално на вратата, така че да се виждат, но не да седите точно, пред тях.

Включете природни елементи

Фън Шуй означава „вятърна вода“. Вероятно знаете, че декораторите се опитват да „внесат външността“ и да въведат елементи от природата в декора на дома.

Фън Шуй е използването на природни елементи за постигане на баланс и създаване на дом, който се чувства добре. Естествените материали, съчетани с изобилие от естествена светлина, могат да вдъхнат на дома спокойствието, от което се нуждаете, за да превърне дома в гостоприемно убежище.

Мебелите от дърво, както и акцентите от метал, камък и стъкло правят коктейлните маси и другите маси за акценти да отразяват принципите на Фън Шуй. Стайните растения добавят завършек.

5 начина, по които фън шуй може да намали тревожността ви

Може да изглежда очевидно, но нашият свят и общество претърпяха някои радикални промени, през последните години и много от тях засегнаха нашето психическо и емоционално здраве. Има много прости начини, по които можем да улесним живота си и Фън Шуй може да ни отведе до някои от тях.

Целта на китайската практика е да даде възможност на хората да живеят в хармония със своята среда, да съжителстват щастливо с любимите си хора и да създадат приветлива и здравословна атмосфера, която позволява на всеки, който живее или използва пространство, да процъфтява там.

Необходими са само няколко малки промени в начина, по който един дом е създаден, за да има реално въздействие, върху психичното ни здраве. Ако намалим количеството информация, която трябва да обработваме всеки ден, всяко чувство на безпокойство и тревожност, също ще е значително намалено. За целта потърсете повече инфо на този адрес: https://hamalski.com/pochistvane-apartament-mebeli-izvozvane, както и:

Оставете свободен път към прозорците;

Отървете се от бъркотията;

Използвайте светли цветове;

Ограничете използването на огледала;

Избягвайте да използвате твърде много модели.

Източник: hamalski.com